• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meer verlichting

Meer over verlichting

Op het gebied van verlichting valt veel te vertellen. Hieronder een beknopt overzicht van belangrijke aspecten op het vlak van verlichting, LED, tuinverlichting en inspiratie. Laat u inspireren door de mogelijkheden van onze lampen en bestel direct online in de webshop. Of check het nieuws en de leuke artikelen op onze verlichtingsblog.

 

Over verlichting

Hier vindt u extra informatie over lampen en licht. Achtergrondinformatie en handige tips over hanglampen, railverlichting, wandlampen, inbouwspots en veel meer.

OVER VERLICHTING

Inspiratie

Heeft u inspiratie nodig? Laat u inspireren op onze inspiratiepagina. Van design tot landelijk klassiek. Alle getoonde lampen zijn te vinden in de webshop.

LAAT U INSPIREREN

Verlichting tuin

Niet alleen binnen wordt er licht gebruikt, ook voor buiten is er een enorme keuze aan lampen. Hier vindt u informatie van het toepassen van tuinverlichting.

 

VERLICHTING TUIN

 

Beursverlichting

Een goede verlichting op uw beursstand of boven uw reclamebanner is belangrijk. Kies hiervoor de juiste displaylamp met hoge lichtopbrengst.

BEURSVERLICHTING

LED verlichting

LED neemt een steeds groter deel van de verlichtingsmarkt in. Door de vele voordelen is LED vaak een goede vervanger voor halogeen- of gloeilampen

OVER LED VERLICHTING

Projectverlichting

Bent u op zoek naar projectverlichting? Ons assortiment bevat ook armaturen voor o.a. voor kantoor, etalage of thuiswerkplek.

PROJECTVERLICHTING

 

Lichtplan Lichtdiscounter

Lichtplan

Een goed lichtplan is noodzakelijk bij nieuwbouw of grote renovatie. Het spaart tijd en geld

LICHTPLAN MAKEN

Veelgestelde vragen

Vind je antwoord op veelgestelde vragen omtrent terminologie, verlichting en lampen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Downloads

Download hier catalogi, product- en technische informatie en andere handige pdf's over gebruik en onderhoud.

DOWNLOADS

 

 

Verlichting voor iedere ruimte

De keuze van lampen bepaalt in grote mate de sfeer in een ruimte. Het begint bij een goede basisverlichting en wordt gecomplementeerd met accent- en sfeerverlichting. Welke lampen u gebruikt hangt uiteraard ook af van het uiteindelijke gebruik van de ruimte, een kantoor verlangt andere verlichting dan een slaapkamer.

 

Lichtplan

Het starten met een lichtplan is geen onverstandige keuze als u de verlichting grondig aanpakt. Een lichtplan zorgt dat u een leidraad heeft bij de aanschaf van de juiste lampen. In een lichtplan komen tal van aspecten naar voren zoals; goede basisverlichting, lichtpunten, dimbaarheid, lichtkleur en de gewenste sfeer. Daarnaast voorziet een lichtplan in praktische punten zoals de positie van schakelpunten, keuze van lichtbronnen en energiebesparing.

 

Begrippenlijst

Wat betekenen al die technische begrippen? Een overzicht met handige details. Van fitting en lampvoet tot Watt en Lumen. Bekijk de begrippenlijst.

 

Onze merken

Een overzicht van onze merken die wij standaard in het assortiment hebben. Staat uw merk er niet tussen, neem dan contact op. Wellicht kunnen we u toch van dienst zijn.