• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Spiegelverlichting en spiegellampen

Meer: | | | |
Merken
Filter op kleur
Woonstijl
Vorm
Lichtbron
Dimbaar

Spiegelverlichting, onmisbaar in de badkamer

Spiegelverlichting ofwel spiegellampen zijn onmisbaar boven of naast de spiegel. Spiegellampen worden over het algemeen toegepast bij spiegels in de badkamer en dressing. Ook boven bijvoorbeeld de grote spiegel in hal zien we spiegellampen terug, hoewel het hier vaak decoratief is.

Verlichting van de spiegel draagt bij aan comfort en sfeer in de badkamer. Het zorgt ervoor dat u in de ochtend of avond uw gezicht kunt verzorgen. 

Bevestigen van spiegelverlichting

Het bevestigen van spiegellampen kan op diverse manieren. Sommige lampen kunnen bevestigd worden op de bovenzijde van de spiegel. Andere modellen worden gemonteerd boven of naast de spiegel op de wand. In beide gevallen dient u een stroomaansluiting te voorzien. Let bij de keuze van spiegelverlichting ook op de IP waarde bij toepassing in de badkamer.

Heeft u de perfecte spiegelverlichting gevonden? Bestel hem eenvoudig in de webshop. We gaan direct aan de slag om ervoor te zorgen dat u deze zo snel mogelijk huis heeft. Heeft u vragen over onze spiegellampen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.