• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Glazen hanglampen

Meer: | | | | |
Merken
Filter op kleur
Woonstijl
Vorm
Lichtbron

Er is niets mooier dan de prachtige glazen hanglampen van Lichtdiscounter.nl. Deze lampen zijn enorm populair en dat is niet zo gek. Voor iedere woonstijl is een bijpassende hanglamp van glas te vinden. Van klassiek tot modern, uw ideale lamp vindt u bij ons. Een bolvormige lamp of juist rechthoekig, wij hebben het voor u. Bekijk de mogelijkheden direct online.

Een glazen hanglamp voor ieder interieur

Bent u er al over uit welke soort glazen hanglamp uw interieur compleet gaat maken? Indien u een glazen hanglamp wilt plaatsen boven uw eettafel adviseren wij een lamp met grote kap. Hierdoor wordt het licht mooi verdeeld over de eettafel. Ook mooi voor in de gang: een vierkante glazen hanglamp. Deze heeft een echte antieke feel geeft mooi licht. De keuze qua modellen is bij ons zeer divers. Voor iedere stijl en smaak hebben wij diverse lampen voor u beschikbaar. Dankzij ons gevarieerde aanbod is er binnen ieder budget een geschikte lamp te vinden.

Ruimte en licht met een glazen hanglamp

Een groot voordeel van een hanglamp van glas is dat ze meer ruimte creëren. Het licht wordt optimaal benut door de transparante kap. Het is dus altijd een goed idee om een glazen lamp te plaatsen in een donkere ruimte. Hierdoor zal de ruimte groter lijken dan deze werkelijk is. Daarnaast ziet een glazen hanglamp er ook nog eens heel stijlvol uit. Vaak zien we in landelijke en moderne interieurs de glazen hanglampen terugkomen. Ook in een industriële woonstijl komt deze lamp goed tot zijn recht.

Hanglamp van glas combineren

In vrijwel iedere ruimte kunnen glazen hanglampen worden toegepast. Denk aan boven de eettafel, in de woonkamer of slaapkamer. In een retro komt zelfs deze lamp tot zijn recht. Kijken we naar horeca of winkels dan zien we ook vaak grote glazen lampen. Het zorgt voor een stijlvolle sfeer en laten we eerlijk zijn, dat komt toch altijd goed van pas? Een groot voordeel is dat glas uitstekend gecombineerd kan worden met allerlei soorten materialen. Denk aan leer of linnen, maar ook zeker robuuste materialen zoals koper. Kortom, een glazen hanglamp sluit aan op vrijwel ieder interieur. Maak snel uw keuze welke lamp voldoet aan uw wensen.

LED lampen

Bent u een voorstander van LED lampen? Ook die zijn beschikbaar voor onze glazen hanglampen. Vandaag de dag wordt er veel voor deze lichtbron gekozen en dat is heel logisch gezien de vele voordelen die deze lamp met zich meebrengt. De lampen zijn duurzaam en u bespaart flink op uw energierekening. Redenen genoeg dus om te kiezen voor LED-verlichting. Let er altijd op dat u de juiste fitting voor deze lampen kiest.

Altijd een hanglamp naar wens

Een trendy ronde glazen hanglamp in het wit of zwart of koper, de keuze is zeer divers. Naast glazen hanglampen hebben we nog veel meer lampen voor u. Niet voor niets zijn we gespecialiseerd in lampen. Ook voor vloerlampen, rail- en tuinverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. De juiste lamp gevonden? Verzendkosten zijn gratis bij besteding vanaf € 99,-.Op de door ons geleverde producten zit een garantie van twee jaar. Bewaar de bon die u ontvangt goed, dit is het garantiebewijs!