• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden

VERZENDKOSTEN

Naar Nederland:

GRATIS verzending; geen bijkomende verzendkosten

 

Naar België:

GRATIS verzending; geen bijkomende verzendkosten

 

Overige landen: op aanvraag

 

VERZENDMETHODEN

PostNL Pakketten

Wanneer uw zending met PostNL wordt verzonden ontvangt u per e-mail een code beginnend met 3S. Via de website van PostNL kunt u met deze code de zending volgen. Het kan enkele uren duren voordat de code is verwerkt door PostNL. Normaalgezien wordt uw bestelling de volgende werkdag na ontvangst van het trackingnummer afgeleverd.

 

de Werd pakketdiensten

Voor verzending van zware/grote producten, pallets maken wij gebruik van de Werd pakketdiensten. Voor deze manier van verzenden ontvangt u geen tracktrace code. Wel ontvangt u van ons een bericht dat de zending de volgende werkdag wordt afgeleverd.

 

Eigen bezorgdienst

Sommige producten zijn te groot of fragiel voor verzending met een externe pakketdienst. Deze producten worden door onze eigen bezorgdienst afgeleverd. In dit geval wordt er met u een leverdag en tijd afgesproken.

 

TRACK EN TRACE

Nadat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u per email een trackingnummer. Hiermee kunt u het pakketje volgen via de website van PostNL. Het kan, na ontvangst van het trackingnummer, enkele uren duren voordat deze actief is.

 

BEZORGEN OP EEN ANDER ADRES

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen op een ander adres. Handig wanneer u bijvoorbeeld moet werken of niet aanwezig kunt zijn. Tijdens de bestelprocedure kunt u in de kassa aangeven op welke adres de bestelling bezorgd moet worden. U kunt dit aanpassen in mijn account.

 

LEVERTIJDEN

Bij alle artikelen in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven, die ingaan na ontvangst van uw betaling. Voor vragen over levertijden kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Telefoonnummer: +31 (0)85-8770286