• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klemspots, flexibel en gericht verlichten

Klemspots zijn ideale oplossing om pleksgewijs te verlichten. Van handige leeslamp tot werklicht tijdens het uitoefenen van modelbouw en fijn handwerk. Ze zijn gemakkelijk te monteren en demonteren. En uiteraard verkrijgbaar met LED.
Meer: | | | |
Merken
Filter op kleur
Woonstijl
Vorm
Lichtbron
Dimbaar

Klemspots, altijd licht op de juiste plaats

Een klemspot is een handige lamp die eenvoudig is te bevestigen met een hand- of schroefklem. Het is de ideale lamp voor vele toepassingen. Klemspots worden veel gebruikt op plaatsen waar tijdelijk en gericht licht nodig is. Denk hierbij aan de leeslamp of lamp op uw bureau. Of aan de verlichting tijdens hobby zoals fijn handwerk of modelbouw.

Richtbare klemspots

Een belangrijk kenmerk naast de klem is dat klemspots gemakkelijk richtbaar zijn door middel van de flexibele arm. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld tijdelijk een kunstwerk aan te lichten. Klemspots kunnen ook gebruikt worden als spiegelverlichting of schilderijverlichting, hoewel hier meestal meer vaste armaturen voor gebruikt worden.

LED klemspots

Uiteraard zijn de meeste klemspots voorzien energiezuinige LED. Naast de handige flexibele arm hebben de klemspots een snoer met stekker en een schakelaar. Gemakkelijk te monteren en demonteren, kortom een klemspot voelt zich overal thuis.

Heeft u ons assortiment bekeken en de perfecte klemspot gevonden? Bestel hem eenvoudig in onze webshop. Alle klemspots zijn stuk en stuk van hoogwaardige kwaliteit. Zodra we de bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag om ervoor te zorgen dat u deze zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Heeft u vragen over onze klemspots? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.