• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

1-fase railverlichting

1-fase railverlichting is de ideale oplossing om uw woonkamer, kantoor of winkel flexibel te verlichten. Spots, rails, verbinders en ophangkabels. Stel het volledig samen naar eigen wens. Gebruik de handige filters om te sorteren op bijv. kleur.
Meer:
Merken
Filter op kleur
Lichtbron
Dimbaar

Railspots zijn ideaal voor de moderne woonkamer, winkel, showroom of kantoor. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons assortiment.

Railverlichting; flexibel en multifunctioneel

Railverlichting wordt gebruikt in situaties waar u meerdere lichtpunten wenst, terwijl u over maar één aansluitpunt beschikt. Het biedt uiteraard nog meer voordelen; het is geheel naar eigen idee samen te stellen en de spots blijven verplaatsbaar. De ideale oplossing voor bijvoorbeeld winkels, showrooms of kantoren. Natuurlijk is spanningsrail ook perfect toepasbaar in uw interieur. Verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals; wit, zwart en zilvergrijs. Zo zit er altijd de perfecte railverlichting tussen die past bij uw wensen.

railverlichting voor iedere interieur

Railspots zijn bij uitstek geschikt voor het flexibel verlichten van een ruimte. Of het nu gaat om woonkamer, winkel, kantoor of etalage. De rails stelt u eenvoudig zelf samen. Ons ruime aanbod (richtbare) spots en hanglampen zorgt ervoor dat u altijd de passende lamp zal vinden. 1-fase railverlichting is verkrijgbaar in drie kleuren; wit, zwart en zilvergrijs. De 230V 1-fase rails zijn intern voorzien van stroomgeleiders waar u eenvoudig de spots, adapters en hanglampen in kan bevestigen d.m.v. adapters met een draaiknop.

1- fase railverlichting samenstellen

Bepaal vooraf hoe de rails komt te lopen, hoeveel spots en koppelstukken u nodig heeft, dit gaat het beste aan de hand van een plan / tekening. Gebruik het handige kleurfilter om alle artikelen van 1 kleur (wit, zwart of zilvergrijs) te tonen. Zo heeft u alles meteen in 1 overzicht bij elkaar.

Alle 230V 1-fase railverlichting is voorzien van stroomgeleiders, waaronder ook een aarding. Let er bij de aanschaf op dat de aarding aan de juiste zijde. Koppelstukken, bochten etc. zijn leverbaar met een aarding aan de linkse of rechtse zijde. Railverlichting kan bevestigd worden d.m.v. schroeven op het plafond. 

Ook kan de 1-fase railverlichting aan kabels opgehangen worden, gebruik dan wel de benodigde (hoek)versteviging / stabilisator. Wilt u een railverlichting waarbij spots in meerdere groepen kunnen schakelen, kies dan voor een 3-fase railsysteem.

Lees hier meer over het samenstellen van 1-fase railverlichting

Eenvoudig spanningsrail bestellen

Het is aan te raden om vooraf een plan / tekening te maken waarop het verloop van de rails, aansluitpunt en div. spots staan aangegeven. Zo is te bepalen welke rails en koppelstukken u nodig heeft. Bij iedere spot is tevens een link voorzien met een overzicht van alle bijpassende koppelstukken. 

Heeft u uw keuze kunnen maken, bestel dan eenvoudig in de webshop en de bestelling wordt binnen enkele dagen afgeleverd door onze koerier. Voor vragen Kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice via tel. +31 (0)167-564900