• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

1-fase railverlichting

1-fase railverlichting is de ideale oplossing om uw woonkamer, kantoor of winkel flexibel te verlichten. Spots, rails, verbinders en ophangkabels. Stel het volledig samen naar eigen wens. Gebruik de handige filter om te sorteren op bijv. kleur.
Merken
Filter op kleur
Lichtbron
Dimbaar

1-fase railverlichting

1-fase railverlichting voor iedere interieur

Railspots zijn bij uitstek geschikt voor het flexibel verlichten van een ruimte. Of nu gaat om een woonkamer, winkel, kantoor of etalage. De rails stelt u eenvoudig zelf samen. Het ruime aanbod (richtbare) spots en hanglampen zorgen ervoor dat u altijd de passende lamp zal vinden. 1-fase railverlichting is verkrijgbaar in drie kleuren; wit, zwart en zilvergrijs. De 230V 1-fase rails zijn intern voorzien van stroomgeleiders waar u eenvoudig de spots, adapters en hanglampen in kan bevestigen.

 

1- fase railverlichting samenstellen

Bepaal op voorhand hoe de rails komt te lopen, hoeveel spots en koppelingen u nodig heeft. Gebruik het filter om alle artikelen van 1 kleur (wit, zwart of zilvergrijs) te tonen. Zo heeft alles meteen in 1 overzicht. Alle railverlichting is voorzien van stroomgeleiders, waaronder ook een aarding. Let bij de aanschaf op dat de aarding aan de juiste zijde. Koppelstukken, bochten etc. zijn leverbaar met een aarding aan de linkse of rechtse zijde. Railverlichting kan bevestigd worden d.m.v. schroeven op het plafond.

Ook kan de 1-fase railverlichting aan kabels opgehangen worden, gebruik dan wel de benodigde (hoek)versteviging / stabilisator.