• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Schijnwerper

Bent u op zoek naar krachtige schijnwerper of bouwlamp? We bieden een breed pakket LED schijnwerpers, in diverse wattage en lichtkleuren.
Geen producten gevonden...

Schijnwerpers, krachtig en effectief

Binnen de groep tuinspots is er een aparte categorie; schijnwerpers. Het zijn de werkpaarden onder de tuinverlichting. Door hun praktische design en hoge lichtopbrengst zijn ze breed inzetbaar. In het verleden waren schijnwerpers / bouwlampen vaak voorzien van niet energiezuinige staafhalogeenlampen in hoge wattages. Tegenwoordig zijn bijna alle schijnwerpers en bouwlampen voorzien van een energiezuinige LED.

Hierdoor is een schijnwerper langdurig inzetbaar. We zien ze dan ook veel terug als gevelverlichting of reclamebordverlichting bij bedrijven of voor het aanlichten van grote bomen in parken en tuinen. Daarnaast zorgen ze voor extra veiligheid rondom gebouwen en woningen, zeker in combinatie met bijv. een bewegingssensor.


Schijnwerper kopen?

Bij de aanschaf van een schijnwerper heeft u een aantal keuzemogelijkheden; Kiest u voor een vaste spot, aangesloten op het lichtnet of kiest u juist voor schijnwerper met een snoer + stekker?

Een ander belangrijk aandachtspunt is de lichtkleur ofwel kleurtemperatuur van de LED. De meeste schijnwerpers zijn verkrijgbaar in een warmwitte (2700-3000K) en koelwitte (4000K) LED variant. De kleurtemperatuur bepaalt in grote mate de sfeerbeleving. Ook de straalhoek (breedte van de lichtbundel) is van belang, hoewel bijna alle schijnwerpers een brede lichtbundel hebben. Bij brede gevels kunt u uiteraard meerdere spots combineren.

Heeft u de juiste schijnwerper of bouwlamp gevonden? Bestel hem eenvoudig en snel in de webshop van Lichtdiscounter. We bezorgen hem zonder extra verzendkosten bij u thuis of op het werk.