• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Stallamp

Een stallamp geeft uw tuin of gevel direct karakter. Bekijk hieronder de authentieke stallampen van o.a. koper, messing en staal. De meeste lampen zijn geschikt voor LED.
Meer: | |
Merken
Filter op kleur
Woonstijl
Vorm
Lichtbron

Stallamp, authentiek en sfeervol

Met een stallamp wordt bedoeld de wandlamp die van oudsher gebruikt werden aan boerenschuren en stallen. Ze zijn vaak eenvoudig van vormgeving, voorzien van een grote ronde kap met een glazen bol voor de lichtbron.

Vandaag de dag is de stallamp nog steeds, echter niet meer als praktische verlichting op boerderijen maar als landelijke sfeerverlichting in tuinen. Door het authentieke karakter van de stallamp zien we hem veel in de landelijke tuin, bij oude woonboerderijen en eiken bijgebouwen.

De stallamp is verkrijgbaar in een veelheid aan kleuren en materialen. Van klassiek koper tot moderner zwart. Zo is er voor iedere tuin en gevel een passende wandlamp te vinden.

De LED stallamp

Door de glazen bol is de lichtbron van de stallamp een echte blikvanger, ze is namelijk geheel zichtbaar. Er wordt dan ook vaak gekozen voor een decoratieve filamentlamp als lichtbron. Waar vroeger gebruik gemaakt werd van de klassieke filament gloeilamp, zien we nu de vervanger in LED. De huidige generatie LED zorgt voor extra warm en sfeervol licht. De perfecte combinatie want LED is energiezuinig, erg handig als de stallamp veel en langdurig zal branden.

Stallampen kopen

Heeft u uw favoriete stallamp gevonden, bestel hem eenvoudig en veilig in de webshop van Lichtdiscounter. We bezorgen hem zonder bijkomende verzendkosten bij u thuis.