• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grondspots

Op zoek naar subtiele en praktische tuinverlichting? Dan zijn grondspots ideaal. Ze zijn te verwerken in terrassen, opritten, vlonders en onder die fraaie boom of kunstwerk. Leverbaar is vele formaten. Veelal voorzien van een warmwitte LED.
Meer:
Merken
Vorm
Lichtbron

Grondspots, praktisch en sfeervol

Stijlvolle tuinverlichting geeft u tuin ook 's avonds meer sfeer. Daarnaast zorgt het voor meer veiligheid en comfort. Een onderdeel van een goede tuinverlichting zijn grondspots ofwel grondinbouwspots. Kenmerkend voor grondspots is dat ze in de grond verwerkt worden en vooral naar boven schijnen. Grondspots worden toegepast in bestratingen zoals klinkerpaden, opritten en terrassen. Ze dienen hier vaak als accentverlichting. Ook in houten vlonders of in het grind onder een boom of pergola worden ze veel gebruikt.

Als gevelbelichting zijn deze spots ook te gebruiken, hoewel het dan eerder een accentverlichting betreft i.p.v. het aanlichten van een volledige gevel. Hiervoor worden eerder grotere tuinspots of stralers gebruikt.

LED grondspots

Ook bij grondspots heeft LED zijn intrede gedaan. Vooral bij langdurig gebruikt heeft dit grote voordelen; het energieverbruik ligt vele malen lager t.o.v. conventionele lichtbronnen. Grondspots zijn leverbaar met een standaard GU10 fitting waar een LED lichtbron in past. Daarnaast zijn er ook spots verkrijgbaar waarmee de LED incl. driver al ingebouwd zijn.

Grondspots aansluiten

Het aansluiten van spots vraagt wel wat voorbereiding. Maak daarom vooraf een plan waarop kabels en lichtpunten zijn aangegeven. Daarnaast zijn er enkele aandachtspunten die in acht genomen moeten worden voor een correcte installatie.

Lees hier meer over grondspots installeren

Op zoek naar grondspots voor in uw tuin?

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende grondspots uit ons assortiment. Lichtdiscounter.nl voorziet u graag van de mooiste tuinverlichting en met dit ruime aanbod grondspots kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. De spots zijn van hoogwaardige kwaliteit, scherp geprijsd en afkomstig van de beste merken.