• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

BETAALMOGELIJKHEDEN

In onze webshop kunt u op verschillende manieren afrekenen. Wij maken hiervoor gebruik van Multisafepay als betaalprovider. Binnen het beveiligde betaalplatform kunt u kiezen voor onderstaande betaalmethoden:

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. U kunt gebruikmaken van iDeal als u online bankiert bij:

ABN AMRO Bank, ASN Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS bank, Bunq, Moneyou, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Creditcard

De CreditCard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen in onze webshop. Binnen het beveiligde MultiSafepay betaalplatform kunt u kiezen voor Visa, Maestro of MasterCard.

MisterCash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact / Mister Cash

Bankoverboeking

U kunt het bedrag van uw bestelling ook handmatig overboeken. Via onze betaalprovider Multisafepay ontvangt u de betaalinstructie. Handmatig overboeken is mogelijk voor Nederlandse en Belgische klanten.

 

REMBOURS

U kunt uw bestelling zowel in Nederland als in België onder Rembours laten bezorgen. U rekent dan af bij de bezorgdienst. U kunt alleen contant (gepast) betalen, de PostNL postbode heeft geen wisselgeld bij zich. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan kunt u de bestelling afhalen op het dichtstbijzijnde postkantoor. De postbode zal een bericht achterlaten. Het pakket blijft hier nog 3 weken liggen. Rembours is mogelijk tot een aankoopbedrag van € 1000,-

 

OP REKENING

Als zakelijke klant kunt u op rekening kopen bij www.lichtdiscounter.nl. Na twee bestellingen boven € 500,- kunt u een aanvraag doen voor levering op basis van factuur. Hiervoor hebben wij wel een recent uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig, i.v.m. de creditcheck.

 

ZAKELIJK BESTELLEN VANUIT BELGIE

Wenst u als zakelijke klant vanuit Belgie een bestelling te plaatsen, neem dan contact op met onze klantenservice ( tel. +31 (0)85-8770286). Indien u in het bezit bent van een geldig ondernemingsnummer is levering op basis van IC-factuur (0% BTW) mogelijk.

 

MULTISAFEPAY

Voor het afhandelen van de online betalingen maken wij gebruik van de betalingspartner Multisafepay. MultiSafepay is een Payment Service Provider en biedt online betaaldiensten tussen webshops en consumenten aan. Via het beveiligde platform kunt u op diverse manieren online betalen; iDeal, Creditcard, MisterCash en bankoverschrijving. Kijk voor meer informatie op de website van Multisafepay