• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Disclaimer

DISCLAIMER

Deze website is een product van Gruteke, en accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail, info(at)lichtdiscounter.nl. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

 

COPYRIGHT

Op beeldmateriaal, teksten en design rusten auteursrechten van Gruteke en diens leveranciers. Elke vorm van kopieren, downloaden of verspreiden verlangt schriftelijke toestemming.

De foto’s van SLV Big White producten op deze website zijn eigendom van SLV Nederland. Gruteke (www.lichtdiscounter.nl) gebruikt deze middels een niet overdraagbare licentie. Het downloaden of kopiëren vanaf deze website is dan ook niet toegestaan. Als misbruik wordt geconstateerd zal hiervan melding worden gedaan.