• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Railverlichting

Wilt u de beste plekken van uw interieur benadrukken? Dan kunt u kiezen voor railverlichting. Flexibel verlichten doet u met railverlichting. Volledig zelf samen te stellen en eenvoudig te monteren.

Stel zelf uw railverlichting samen

Railverlichting is geheel naar eigen wens samen te stellen. Bepaal vooraf hoe u de ruimte wil verlichten en hoeveel spots u nodig denkt te hebben. Op basis hiervan bepaalt u hoe de rails komt lopen. Uiteraard begint u bij een stroompunt of contactdoos. De railverlichting bestaat uit rails, koppelstukken, hoeken en voedingsstukken. Bij ons bent u aan het goede adres voor alle accessoires, zodat u meteen de railverlichting goed kunt bevestigen en gebruiken. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken in de toekomst en kunt u zorgeloos gebruik maken van de goede verlichting.

1-fase, 3-fase of Easytec®?

We hebben verschillende systemen in ons assortiment. Zo hebben we een 1-fase railverlichting,  verschillende SLV Easytec® systemen en een 3-fase railverlichting. Het verschil tussen een 1-fase en een 3-fase railverlichting is de mogelijkheid van schakelen in verschillende groepen. Met een 3-fase railverlichting is het mogelijk om meerdere circuits te combineren, waardoor er meerdere groepen spots apart geschakelt kunnen worden in de railverlichting. De 1-fase railverlichting schakelt alle spots in 1 keer. Daarnaast hebben we vier kleuren van de Easytec® spanningsrail. Easytec® is het perfecte systeem als u uw interieur flexibel wenst in te richten. U start met een voedingsbox van waaruit SLV Easytec rails gevoed worden.