• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plafondspots, praktisch, sfeervol en richtbaar

Meer: | | |
Merken
Filter op kleur
Woonstijl
Vorm
Lichtbron
Dimbaar

Plafondspots, echte sfeermakers

Je komt ze tegen in bijna ieder interieur; plafondspots. Het zijn dan ook echte sfeermakers in een woonkamer, keuken of slaapkamer. Plafondspots of ook wel opbouwspots genoemd zijn verkrijgbaar in vele vormen, materialen en kleuren. 

Voor elke toepassing is een geschikte plafondspot te vinden. Zo zijn er voor designliefhebbers richtbare plafondspots van geborsteld aluminium of strakke witte opbouwspots met een verstelbare lichtbron. Wilt u een minder opvallende plafondspot, dan is de overschilderbare Plastra BOX misschien is voor u. Deze spot is overschilderbaar met gewone muurverf, zo past de spot altijd perfect op uw plafond.

Een trend die we steeds vaker zien, zijn de zwarte plafondspots. Op een witte plafond zijn het echte blijkvangers. Op een donker of zwarte plafond zorgen ze voor een stijlvolle look. Naast de keuze voor kleur en stijl is er de mogelijkheid om te kiezen voor 1, 2, 3 en zelfs 4 of 6 spots.

LED plafondspots

Uiteraard zijn de meeste plafondspots geschikt voor LED lichtbron of zelfs al voorzien van een LED en ingebouwde driver. Wilt u de spots dimmen, let er dan op dat de lichtbron of armatuur dimbaar is.

Gemakkelijk te monteren

De montage van plafondspots is over het algemeen vrij eenvoudig. Ze worden geplaatst op de centraaldoos in een ruimte. Bij de meeste spots monteert u eerst een beugel op het plafond, waarover het armatuur geplaatst wordt.

Uw lampen online bestellen

Heeft u uw favoriete lamp gevonden? Bestel hem eenvoudig online, wij zorgen ervoor dat u de plafondspot zo snel mogelijk in huis heeft. Meer dan 5 lampen nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.