• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

RETOURNEREN / 14 DAGEN ZICHTTERMIJN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Gruteke / Lichtdiscounter.nl

Afdeling: retouren

Neon 25a

4751 XA Oud Gastel

 

Download hier het herroepingsformulier (niet verplicht)

 

RETOURVOORWAARDEN

1. Neem vooraf contact op met onze klantenservice. Uw retouraanvraag wordt dan verwerkt in ons systeem.

2. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product weliswaar proberen, echter NIET gebruiken. Tijdens de zichttermijn kunt u het product beoordelen zoals u dat in een winkel zou doen.

3. U kunt uitsluitend uw onbeschadigde product in, indien mogelijk, de originele / onbeschadigde verpakking retourneren.

4. De kosten en risico voor retourneren komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld). Verstuur de zending via bijv. PostNL, u ontvangt dan een trackingnummer waarmee u de zending kunnen volgen.

5. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen.

6. Voeg een kopie van de pakbon of een ingevuld herroepingsformulier (niet verplicht) bij de retourzending.