KLANTENSERVICE

 


BESTELLEN

Verlichting bestellen in onze webshop? Het is eenvoudig, bekijk hier hoe u een bestelling kunt plaatsen op Lichtdiscounter.nl

Meer info

VEILIG BETALEN

In onze webshop kunt u op verschillende manieren afrekenen. Wij maken hiervoor gebruik van Multisafepay als betaalprovider.

Meer info

BEZORGING

We proberen uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Informatie over de levertijden, bezorgmogelijkheden en uw trackingnummer.

Meer info

 


RETOURNEREN

Helaas, u wilt een bestelling terugsturen? U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen, terugsturen.

Meer info

MIJN ACCOUNT

Handig! Maak een account aan op Lichtdiscounter.nl. Beheer uw adressen, volg de status van uw bestelling en bekijk de nieuwsbrief.

Meer info

CONTACT

Heeft u een vraag over uw bestelling, een artikel of wilt u een ander vraag stellen? Neem contact op met de klantenservice tel. +31 (0)85-8770286

Meer info

 


GARANTIE

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten met fabrieksgarantie. Toch kan het voorkomen dat een product defect raakt na ingebruikname.

Meer info

KLACHTAFHANDELING

Bij ons draait het om tevreden klanten. Mocht u toch een vervelende ervaring hebben met onze service of product, dan horen wij dit graag.

Meer info

OVER ONS

Lichtdiscounter.nl is dé webshop voor designverlichting. U vindt bij ons binnenverlichting, tuinverlichting voor scherpe prijzen.

Meer info

 


ALG. VOORWAARDEN

 

Meer info

DISCLAIMER

 

Meer info

PRIVACY POLICY

 

Meer info

 


ZAKELIJK BESTELLEN

Zakelijk bestellen kan natuurlijk ook bij Lichtdiscounter.nl. Lees hier meer over de aantrekkelijke kortingen en betaalmogelijkheden.

Meer info

OFFERTE AANVRAGEN

Bij afname van grotere (>5 stuks) aantallen kunnen wij u een aantrekkelijke korting geven. We helpen u graag verder.

 

Meer info

BLOG

Met de verlichtingsblog van Lichtdiscounter.nl bent u op de hoogte van laatste nieuws over verlichting, tips en nieuwe producten.

Meer info

 


VEELGESTELDE VRAGEN

Op zoek naar antwoord? Overzicht met veel voorkomende vragen en het bijbehorende antwoord, over bestellen, betalen enz..

Meer info

MEER VERLICHTING

Wilt u meer weten over verlichting, toepassingen en inspiratie op doen?. Kijk hier voor uitgebreide informatie over verlichting.

Meer info

LINKPARTNERS

Een overzicht met handige links en linkpartners van lichtdiscounter.nl.

 

 

Meer info