• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

LED verlichting

Over LEDverlichting


LED verlichting wordt steeds populairder. Dit komt door de lange levensduur van led verlichting en door het lage energieverbruik van een LED lamp. De ontwikkeling van led verlichting staat daarom niet stil. Er zijn al diverse soorten LED verlichting ontwikkeld, en er zullen nog meer soorten led verlichting bij komen om de consument een breder aanbod te kunnen bieden. Zo is er led verlichting voor binnen en led verlichting voor buiten verkrijgbaar in verschillende soorten zoals spots en lampen. Informeer bij onze klantenservice; tel. +31 (0)85-8770286 naar de mogelijkheden of bestel direct in de webshop.

 

LED binnenverlichting

Ook in de binnenverlichting wordt er steeds meer overgestapt op LED verlichting. Dit kan enerzijds door, indien mogelijk, bestaande armaturen te voorzien van retrofit LED lampen. En anderzijds door te kiezen voor kant en klare LED armaturen.

LED binnenverlichting

LED tuinverlichting

LED is perfect om toe te passen als tuinverlichting. Buitenverlichting brandt een hele avond of nacht, het is daarom aan te raden om te switchen naar LED tuinverlichting. Kies hierbij uit LED armaturen of voorzie uw huidige tuinlampen van retrofitlampen.

LED tuinverlichting

Retrofit LED lampen

Met retrofit LED lampen zijn lampen met reguliere fittingen zoals GU10, GX53, E27 of E14 ook te gebruiken als LEDlamp. Retrofitlampen kunt u gebruiken om uw bestaande hanglampen, wandlampen en plafondlampen van een LED te voorzien. Om energie te besparen hoeft u dus niet het gehele armatuur te vervangen.

ledlampen