• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Beursverlichting

BEURSVERLICHTING, maak van uw stand een blikvanger

Een goede verlichting is een belangrijk bij de inrichting van uw beursstand. De juiste standverlichting zorgt dat uw meer opvalt en vertrouwen uitstraalt. Het is daarom van groot belang om hierbij in de ontwerpfase rekening te houden. En zeker niet op te bezuinigen. Welke soort verlichting u gaat gebruiken voor uw beursstand is natuurlijk afhankelijk van het ontwerp / vloerplan. Hieronder een opsomming van verschillende soorten verlichting te gebruiken op uw beursstand. Informeer bij onze klantenservice; tel. +31 (0)85-8770286 naar de mogelijkheden of bestel direct in de webshop.

 

LED displayverlichting

Accentverlichting / LED

Met accentverlichting wordt bedoeld het aanlichten of architecturaal verlichten van objecten, zoals bijv, de balie, een kolom of achterwand. Hierbij kunt u o.a. gebruikmaken van LEDstrips of zelfs gekleurde LED. Zorg wel dat het subtiel gebeurt.

 

 

 

 

ACCENTVERLICHTING
Nepro displayverlichting

Displayverlichting

Een van de belangrijkste soorten verlichting op uw beursstand is de displayverlichting. Met dispayspots verlicht u uw producten. Afhankelijk van de de grootte kiest u de spots en het aantal. Heeft u kleine producten dan kunt u een LED spot gebruiken, voor grotere objecten neemt u een halogeenspot. Enkele voorbeelden: Nepro DisplayLED Display of FILI displayspot

 

DISPLAYVERLICHTING
railverlichting

Railverlichting

Heeft u een beursstand voorzien van een plafond of met een wisselende vloeropstelling, dan is railverlichting een uitkomst. Kies bijv. voor een 1-fase railsysteem in combinatie met krachtige spots voor de basisverlichting, en op dezelfde rails LEDspots voor de accentverlichting. Met railsverlichting kunt u flexibel verlichten.

 

 

RAILVERLICHTING

 

Doe meer met beursverlichting

Over het algemeen wordt er bij de verlichting van een beursstand gebruik gemaakt van 3 typen lampen / lichtbronnen; gasontladingslampen, halogeenlampen en LEDlampen. Elk van deze lampen hebben hun eigen toepassingsgebied.

1. Gasontladingslampen 
Armaturen met gasontladingslampen worden veelal gebruikt als basisverlichting van de beursstand. Ze hebben zeer grote lichtbrengst t.o.v. het wattage. Ze worden vaak opgehangen aan het plafond of bijv. een truss. Het licht is egaal en geschikt voor grotere oppervlakten. 

2. Halogeenlampen 
Halogeenlampen worden gebruikt om kleinere oppervlakten te verlichten. Denk hierbij aan reclamebanners, vitrines of als accentverlichting boven een balie. Halogeenlampen zijn leverbaar in vele wattages; van 10W tot krachtige staafhalogeen van 300W. 

3. LEDlampen 
LEDlampen gebruikt u voornamelijk voor kleine vlakken en als accentverlichting. LED is mooi om vitrines en kleine reclameborden te verlichten. LED(strips) zijn ook in kleur leverbaar, hierdoor maakt u van de beursstand een echte blikvanger. 

 

Onze klanten;

  • Voor standbouwers
  • bedrijven
  • winkels
  • projectinrichters
  • etaleurs

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden met beursverlichting. Uiteraard behoort een vrijblijvende offerte of een proefexemplaar tot de mogelijkheden.

Tel. +31 (0)85-8770286 of [email protected]