Op zoek naar bedlampen?

Op zoek naar bedlampen?

Met de juiste bedlamp zorgt u voor nog meer sfeer in de slaapkamer, enkele tips!

MEER SFEER MET DE JUISTE BEDLAMP

Bedlampen zorgen voor een comfortabele sfeer in de slaapkamer. Ze worden gebruikt naast de slaapkamerverlichting met bijvoorbeeld inbouwspots of plafondlampen.
De bedlamp wordt geplaatst naast het bed, schuin boven het hoofdkussen. U kunt de bedlamp bevestigen op de wand en indien mogelijk op het bedhoofd. Afhankelijk van het type lamp /spot bepaalt u de juiste postie.

Hoe kies ik de juiste bedlamp?
Veel wandlampen  / spots zijn geschikt als bedlamp. U kunt hierbij de keuze maken tussen een vaste lampen(kap), een richtbare spot of een combinatie van beide. De wandlamp met lampenkap zal meer rondom schijnen en zorgen sfeerverlichting terwijl de richtbare spot zorgt voor de ideale leesverlichting.

 

MOGELIJKHEDEN MET BEDLAMPEN

1. Wandlamp

Een gewone wandlamp in combinatie met de vaste schakelaar op het bedhoofd of wand; de meeste keuze omdat u een reguliere wandlamp kunt gebruiken. U schakelt immers met een standaard wandschakelaar. Al dan niet ingebouwd in het bedhoofd. Uiteraard dient u vooraf een schakelaar te voorzien.

2. Bedlamp met schakelaar

Een bedlamp voorzien van een ingebouwde schakelaar; Heeft u wel stroomvoorziening in het bedhoofd of naast het bed maar geen schakelaar dan is een bedlamp met ingebouwde schakelaar de oplossing.

3. Bedlamp met snoer + schakelaar

Een bedlamp voorzien van snoer met stekker en schakelaar; als u naast het bed enkel beschikt over een stopcontact, dan kiest u voor een wandlamp voorzien van een snoer met stekker. Let er wel op dat de schakelaar in het snoer is geintegreerd.

Naast bovenstaande opties zijn er nog tal van mogelijkheden om verlichting naast het bed te voorzien. Denk hierbij aan; een tafellamp op het nachtkastje,  een hoge vloerlamp naast het bed of een hanglamp naast het bed. Bekijk hier onze bedlampen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.