Rusty; CorTenstaal tuinverlichting

  • Geplaatst op
  • Door Lichtdiscounter
  • 0
Rusty; CorTenstaal tuinverlichting

Op zoek naar stoere tuinlamp. Kies dan voor Cortenstaal, verkrijgbaar in verschillende modellen. Perfect voor de moderne tuin.

In de moderne tuin worden steeds vaker nieuwe materialen toegepast. Hoewel CorTenstaal al geruime tijd bestaat, zien we de laatste jaren steeds meer toepassingen in de tuin. Ook in tuinverlichting is het perfect te gebruiken.

Wat is CorTenstaal?

Het is een metaallegering die bestaat uit o.a. ijzer, koper nikkel en chroom. Door het natuurlijke roestproces ontstaat een zeer dichte oxidehuid. Deze oxidehuid / roestlaag is ondoordringbaar voor zuurstof, hierdoor oxidatie vertraagd. De unieke stoere uitstraling maakt CorTenstaal te gebruiken in moderne en klassieke tuinen. CorTenstaal heeft vele toepassingen als gevelbekleding, kunstobjecten en bijv. CorTenstaal tuinverlichting.

Cortenstaal tuinverlichting

De Rusty tuinverlichting van SLV is een uitgebreide serie met staande tuinlampen van CorTenstaal. De stoere designs maken dat ze passen in iedere moderne of eigentijdse tuin. De Rusty 70 heeft bijvoorbeeld een maritieme uitstraling, en combineert mooi het hout, grote keien en siergrassen. De kubistische Rusty Slot 80 voelt zich meer thuis in de moderne tuin.

Rusty tuinlamp


SLV Rusty 70 tuinlampRusty Slot 80 cm

SLV Rusty Slot 80 tuinlamp

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.