• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Plastra

SLV Plastra overschilderbare lampen

SLV is producent van moderne verlichting voor binnen en buiten. Om de doorgewinterde interieurliefhebber tegemoet te komen heeft SLV een serie uitgebracht van gipsarmaturen. De Plastra lampen zijn volledig vervaardigd uit gips en zijn overschilderbaar met gewone muurverf.

Dit geeft volledig vrijheid bij het vormgeven van uw interieur, de lampen zijn perfect te integreren in uw interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een donker plafond met matching spots of de hanglamp die perfect past bij de muren of meubels.

Informeer bij onze klantenservice; tel. +31 (0)85-8770286 naar de mogelijkheden of bestel direct in de webshop.

 

Plastra overschilderbare hanglampen

SLV Plastra

hanglampen

De Plastra hanglampen zijn leverbaar in diverse modellen. Voorzien van lang snoer en E27 fitting.

 

Plastra hanglamp
Plastra overschilderbare plafondlampen

SLV Plastra

plafondlampen

De Plastra overschilderbare plafondlampen zijn leverbaar van plafonnière tot richtbare spot

 

Plastra plafondlamp
Plastra overschilderbare wandlampen

SLV Plastra

wandlampen

De Plastra wandlampen zijn volledig te integreren aan de wand, van up/down spot tot LED.

 

Plastra wandlamp

 

SLV Plastra, altijd de juiste lamp

De Plastra serie van SLV is een uitgebreide range van gipsarmaturen. Door de verschillende armaturen is uw interieur geheel naar eigen inzicht te stylen. Of het nu gaat om een knalgroene accentmuur waar de armaturen op wegvallen of juist een hanglamp in de lievelingskleur voor op de kinderkamer. Plastra is de oplossing.

De Plastra gipsarmaturen zijn veelal voorzien van een E27 of GU10 fitting, geschikt voor retrofit LED lichtbronnen. Sommige Plastra lampen zijn voorzien van een ingebouwde warmwitte LED.

 

Lampen schilderen

De Plastra gipsarmaturen zijn overschilderbaar met een standaard muurverf, als voorbehandeling is een voorstrijkmiddel aan te raden. Dit zorgt voor een mooi egale een dekkende afwerklaag.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden met SLV Plastra verlichting. Uiteraard behoort een vrijblijvende offerte of een proefexemplaar tot de mogelijkheden.

Tel. +31 (0)85-8770286 of [email protected]