• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Easytec® 230V wit railverlichting

Easytec® WIT railverlichting van SLV is 230V spanningsrail die onder het plafond hangt door middel van plafondhouders. Spotjes, de aansluitingsbox en verbindingsstukken zijn gemakkelijk te monteren.
Meer:
Merken
Lichtbron
Dimbaar

Easytec® WIT railverlichting

Met de railspots van SLV Easytec® kunt u een ruimte eenvoudig sfeervol verlichten. Het 230V Easytec® systeem geeft volledige vrijheid bij het aanbrengen van verlichtingspunten. 

De Easytec® rails, voedingsbox, plafondhouders, en flexibele bochten maken het mogelijk om nagenoeg iedere ruimte snel en eenvoudig te verlichten. Bepaal vooraf hoeveel spots u wilt, het gewenste parcours van de rails. Aan de hand hiervan zijn alle onderdelen te bestellen.

Easytec® railverlichting aansluiten

Het aansluiten van Easytec® railverlichting gaat d.m.v. een 230V voedingsbox. Deze box voorzien van glas is voorzien van een aansluitsnoer van 40 cm met klemadapter. De rails zijn te buigen met een buigmachine, welke te huren is. Vraag naar de voorwaarden tel. +31 (0)167-564900

Easytec® is ideaal om toe te passen in woonkamer, keuken, dressing of slaapkamer. Zeker wanneer de ruimte beschikt over maar 1 aansluitpunt. 

 

SLV Easytec® is verkrijgbaar in vier kleuren: Easytec® GRIJS, Easytec® CHROOM, Easytec® ZWART en Easytec WIT