• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

SLV Easytec 230V grijs railverlichting

Easytec® grijs van SLV is 230V railverlichting. Kenmerkend is de rails die onder het plafond hangt d.m.v. plafondhouders. De spots, voedingsbox en verbinders zijn eenvoudig te monteren en verplaatsen.
Meer:
Merken
Lichtbron
Dimbaar

SLV Easytec® is het ideale systeem als u uw interieur flexibel en met een persoonlijke lichtsfeer wenst te verlichten. Start met een voedingsbox, van hieruit kunt de Easytec® rails aansluiten. De rails zijn te verbinden met een flexible bocht of doorverbinder. De plafondhouders van div. lengte zorgen dat de 230V railverlichting loshangt van het plafond. Het is aan te raden om per rails per meter een plafondhouder te gebruiken. 

Het aansluiten van Easytec® op het 230V lichtnet gebeurt met een voedingsbox. Deze fraaie box voorzien van glas heeft een aansluitsnoer van 40 cm met klemadapter. De Easytec rails is te buigen met een speciale buigmachine, welke te huren is. Vraag naar de voorwaarden tel. +31 (0)167-564900

Spots in alle maten

Op de rails kunt u uiteraard spots aansluiten. Dit gaat d.m.v. een klemadapter over de rails, de stroomgeleiders bevinden zich in de rails. De Easytec spots zijn volledig richtbaar. En zelfs leverbaar met hanglamp.

Dit railsysteem is o.a. toepasbaar in woningen, bedrijven en horeca. De slanke rails en kleine spots kunnen perfect dienst doen als bijv. accentverlichting.

SLV Easytec® is verkrijgbaar in vier kleuren: Easytec® GRIJS, Easytec CHROOM, Easytec ZWART en Easytec WIT