• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Philips

Geen producten gevonden...

Philips verlichting

Bij Lichtdiscounter.nl leveren wij alleen lampen van vooraanstaande en tot de verbeelding sprekende merken. De lampen van Philips staan wereldwijd garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Op deze pagina vindt u een overzicht van de producten van Philips die wij leveren tegen een scherpe prijs. Zo kunt u als u een specifiek merk zoekt, gericht zoeken naar de lamp of het armatuur dat u zoekt.

Losse lampen en armaturen
Op deze pagina vindt u zowel losse lampen in vorm van LED-lampen en spaarlampen, als armaturen van het merk Philips. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze ECOMOODS hanglamp. De Philips ECOMOODS hanglamp RGA is een krachtige en moderne hanglamp. De 55 Watt ring TL-buis (incl.) kan worden toegepast in woning, thuiswerkplek of kantoor. Deze hanglamp wordt geleverd met plafondrozet. De bijgeleverde TL-buis heeft een lichtopbrengst van 4200 lumen en is dimbaar door middel van de ingebouwde dimmer.

Of zoekt u een lamp voor in de tuin? De Ledino FLAGSTONE wandlamp is geschikt voor aan de gevel bij entree, terras of garage. Deze tuinverlichting is voorzien van een ingebouwde LED-driver. De krachtige 7.5W LED zorgt voor lichtbundels naar boven en beneden. Deze en nog veel meer Philips-lampen vindt u terug in het overzicht.