• De verlichtingspecialist

  Online verlichting sinds 2006
 • Gratis verzending

  Vanaf € 99,-
 • Groot aanbod

  Ruim 4000 artikelen van bekende merken
 • 14 dagen bedenktijd*

  Voor de zekerheid
 • Veilig online betalen

  o.a. met iDeal

Ruilen en retourneren

14 dagen zichttermijn
Wij hanteren een zichttermijn van 14 dagen vanaf 1 dag na het moment de u de bestelling heeft ontvangen. Binnen deze termijn kunt u het product bekijken en beoordelen. Als u niet tevreden bent kunt u het product, zonder opgaaf van redenen, retourneren. Let hierbij op onderstaande punten.

1. Neem vooraf contact op met onze klantenservice. Er wordt een RMA aangemaakt. Uw retouraanvraag wordt dan verwerkt in ons systeem.
2. Zolang u als klant echter nog niet besloten heeft het product te houden, mag u het product weliswaar proberen, echter NIET gebruiken. Tijdens de zichttermijn kunt u het product beoordelen zoals u dat in een winkel zou doen.
3. U kunt uitsluitend uw onbeschadigde product in, indien mogelijk, de originele / onbeschadigde verpakking retourneren.
4. De kosten en risico voor retourneren komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (in geval van gebreken bijvoorbeeld). Verstuur de zending via PostNL, u ontvangt dan een tracktrace code waarmee de zending kunnen volgen.
5. Maatwerkproducten etc. kunt u niet retourneren. Dit staat aangegeven bij het product.
6. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen.
7.Voeg een kopie van de pakbon en factuur bij de retourzending.

Na ontvangst van uw retourzending, en controle, wordt de RMA administratief afgehandeld. Het aankoopbedrag plus eventuele verzendkosten worden binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening. De verzendkosten worden alleen teruggestort bij een volledige retour van uw bestelling.

Voor het aanmelden kunt telefonisch contact opnemen met onze klantenservice, tel. 0167-564900

Klachten
Bij ons draait alles om tevreden klanten. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. U kunt uw klacht richten aan de afdeling klantenservice. U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht. Bent u niet tevreden met het antwoord van onze klantenservice, dan kunt u uw klacht schriftelijk richten aan:

Gruteke
t.a.v. klachtenafhandeling
Laurentiusdijk 23
4651 TJ Steenbergen

De wet Kopen op Afstand
Als u iets koopt op afstand, gaat u niet naar een echte winkel. U koopt dan iets via internet, telefoon, fax of via een bestelbon uit een catalogus. In de wet staat dat u zeven werkdagen bedenktijd krijgt als u een product op afstand koopt. U kunt het product dan thuis bekijken en bedenken of het product echt wel is wat u wilt hebben. Wilt u het product toch niet hebben? Dan kunt u uw geld terugkrijgen als u het product tijdens de bedenktijd terugstuurt. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn.

Kijk voor informatie over de wet kopen op afstand op www.consuwijzer.nl