• De verlichtingspecialist

  Online verlichting sinds 2006
 • Gratis verzending

  Vanaf € 99,-
 • Groot aanbod

  Ruim 4000 artikelen van bekende merken
 • 14 dagen bedenktijd*

  Voor de zekerheid
 • Veilig online betalen

  o.a. met iDeal

230V inbouwspots

Op zoek naar 230V inbouwspots voor woonkamer, slaapkamer of keuken? Hier vindt u verschillende soorten 230V inbouwspots voor een scherpe prijs. Inbouwspots passen perfect in een modern interieur en zorgen voor een unieke sfeer in de betreffende ruimte.

Vaste en verstelbare 230V inbouwspots

Los van vorm, kleur, materiaal en voltage zijn er twee soorten inbouwspots te onderscheiden: Vaste inbouwspots Deze spots zijn zoals u zich voor kunt stellen niet verstelbaar en hebben daarom maar 1 schijnrichting. Neem bijvoorbeeld de SLIM GU10 230V inbouwspot of de FGL OUT Square IP44. Verstelbare inbouwspots Met deze inbouwspots kunt u met licht de nadruk leggen op elementen in huis. U kunt ze verstellen wanneer u maar wilt en kunt spelen met de schijnrichting. Bijvoorbeeld de Aixlight Flat!

Makkelijk en veilig online bestellen en betalen

Bij Lichtdiscounter.nl profiteert u van scherpe prijzen en u kunt veilig betalen via iDEAL of onder rembours. Uw bestelling wordt bij u thuis afgeleverd en Lichtdiscounter.nl geeft u de mogelijkheid om tijdens de bedenktijd van 14 dagen eerst te kijken en te beoordelen of u de inbouwspots uit heeft gekozen, zodat u uiteindelijk altijd verzekerd bent van een succesvolle aankoop. Wilt u ook profiteren van de voordelen van Lichtdiscounter.nl? Bestel dan hier uw 230V inbouwspots!